Om mig

”En bra terapeut för mig, kännetecknas av att hitta lösningar som hjälper dig med dina besvär på ett sätt där du blir lyssnad på och inte bara går igenom en så kallad slasktratt och blir generaliserad. Det kan vara allt från en behaglig massage till en avancerad behandlingsplan där hela kroppen ges fokus. Att lära sig att lyssna på kroppen i den stressiga vardagen är inte alltid så enkelt. För att lyckas behövs det någon som lyssnar på dig och ser helheten.”

Jag brinner för god hälsa och är mycket mån om att ge dig massage som både ger resultat och en fin upplevelse. Jag känner mig lyckligt lottad över mitt jobb att kunna hjälpa människor som antingen kommer bara för en massage eller som haft smärtor länge och där sjukvården inte räckt till.

Min erfarenhet:

Jag startade Sport och Wellness i Malmö år 2001. Jag har också arbetat parallellt som gruppträningsinstruktör och personlig tränare på vårt eget gym. Jag har även erfarenhet inom kosttillskottsbranschen och vet vad som fungerar.

Om mig som person:

Jag vårdar och laddar min energi genom vara med de jag älskar. Familjen betyder mycket. Ibland tränar jag mer och ibland mindre men för det mesta har det varit en röd tråd genom hela mitt liv.
Att vara ute i naturen är en form av meditation som är också viktig för mig.

Jag ser fram emot att träffa dig!

Om Chris

Massage Kostrådgivning Träning