Kampanj

Just nu erbjuder vi alla nya kunder 25% på en behandling

Massage anpassad för dig och dina behov

Hos oss kan du boka medicinsk massage och andra massagebehandlingar som exempelvis avslappningsmassage, helkroppsmassage, idrottsmassage och klassisk svensk massage.

Vare sig du letar efter massage för att återhämta dig snabbare från en idrottsskada eller bara vill koppla av för en stund har vi en behandling som passar dig. Massage är ett bra sätt att snabba på kroppens återhämtning efter träning då det ökar cirkulationen i kroppen.

Det hjälper även till för att minska trötthet och ömhet i dina muskler. Massage utförs alltid av en diplomerad massör.

Laserbehandling mot smärta

Vi hjälper dig lindra din smärta med hjälp av laser. Vi erbjuder medicinsk laserbehandling och behandlar allt från inflammerade och ömma muskler, artros och belastningsskador till problem med rygg eller tennisarmbåge.

Vi utformar alltid behandlingen efter dig och de problem du upplever. Behandlingen är helt ofarlig och vi går noga igenom din behandling för att du ska känna sig trygg och väl omhändertagen.

Laserbehandling är oftast inte en engångsbehandling. Tillsammans lägger vi upp en behandlingsplan för bästa resultat.

Ta del av erbjudandet

​Vi vill såklart ge dig den bästa behandlingen utifrån dina förutsättningar och önskemål.

Så oavsett om du bara vill slappna av med en helkroppsmassage eller få hjälp att lindra smärtor eller skador så kan du vara säker på att vi tar hand om dig på bästa sätt.

Efter att du skickat in din förfrågan om behandling kommer vi att kontakta dig för att gå igenom hur just din behandling ska gå till, allt för att det ska bli så bra som möjligt för dig och dina önskemål. Varmt välkommen!

Massage Kostrådgivning Träning